Bewaren bij een temperatuur lager dan -18 °C. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.
Verpakking (karton)
8 X 2 x (6x80 gr)
Aantal EH per karton
8.00
Verkoopseenheid
eh
Aantal EH per pallet
366
Extra info
Runds Carpaccio Regular
Carpaccio gesneden van malse beef. Ambachtelijk gemaakt en een perfecte basis voor verrassende gerechten. Geniet van een traditionele carpaccio, een heerlijke clubsandwich of een amuse.
Bewaren bij een temperatuur lager dan -18 °C. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.
Verpakking (karton)
4 X 2.50 kg
Aantal EH per karton
10.00
Verkoopseenheid
kg
Aantal EH per pallet
48
Extra info
gedraaide stukjes pasta met drie spiralen en glad oppervlak voorgekookt, geolied en gezouten, individueel diepgevroren en niet klevend verpakt per 4 x 2,5 kg
Warm de gewenste hoeveelheid product op in een afgesloten microgolfovenkom. Roer halfweg om.
Pot
De diepgevroren groenten in een kookpot met kokend water brengen. Zorg ervoor dat de groenten niet te gaar worden. Afgieten en naar wens op smaak brengen zoals voor verse groenten. Combisteamer Gaar het diepgevroren product in de steamer. Zorg ervoor dat het niet te gaar wordt. Kruiden naar smaak.
Bewaren bij een temperatuur lager dan -18 °C. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.
Verpakking (karton)
4 X 2.50 kg
Aantal EH per karton
10.00
Verkoopseenheid
kg
Extra info
Bereidingswijze
Pan
Warm 1 à 2 soeplepels plantaardige olie op in de pan. Breng de gewenste hoeveelheid product in de pan en verwarm op een matig vuur. Roer regelmatig om. Pot
De diepgevroren groenten in een kookpot met kokend water brengen. Zorg ervoor dat de groenten niet te gaar worden. Afgieten en naar wens op smaak brengen zoals voor verse groenten. Microgolf
Warm de gewenste hoeveelheid product op in een afgesloten microgolfovenkom. Roer halfweg om.
Bewaren bij een temperatuur lager dan -18 °C. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.
Verpakking (karton)
10 X 200 gr
Aantal EH per karton
10.00
Verkoopseenheid
eh
Extra info
Halve kreeft rauw 200 gram ingewanden verwijderd en klauw voorgezaagd
1 halve rauwe kreeft
Eenvoudig te bereiden én super lekker: de halve rauwe kreeft. Dit product is volledig gereinigd en direct klaar voor bereiding. De schaar werd vooraf lichtjes ingezaagd waardoor het verwijderen van de schaal kinderspel wordt. Je geniet van de echte kreeftbeleving, meesterlijk klassiek. Plaats de diepgevroren kreeft rechtstreeks in een voorverwarmde oven van 180°, en na 25 minuten serveer je een topgerecht.
Bereiding
Zonder voorafgaand ontdooien.
De oven voorverwarmen tot 180°C. Verwijder de halve diepgevroren kreeft uit de verpakking en leg deze op een verkreukeld stuk aluminiumfolie in een ovenschotel. Breng een drietal nootjes (kruiden-)boter op de halve kreeft. Laat gedurende 25 minuten garen in de oven. Eens uit de oven, 2 minuten laten rusten alvorens op te dienen.